Motiv Mestni park

Motiv Mestni park

19.90€ 14.64€ Brez DDV: 12.00€
  • Proizvajalec: SN
  • Šifra: ML0014
  • Zaloga: Na zalogi
Ti je všeč? Povej naprej ;)

Otroci obožujejo živali! Zakaj ne bi torej sten v njihovi sobi popestrili s to minimalistično stensko nalepko z motivom mestnega parka, ki bo poskrbela za maksimalno transformacijo otroške sobice. 

Mere te nalepke, ki jo sestavljajo nekoliko nenavadna drevesa, ptički in veveričke, so v celoti odvisne od njene namestitve na steno. Za boljšo predstavo zaseda nalepka na priloženih slikah 150x200 cm.

Namestitev nalepke je zahvaljujoč “Peel & Stick” metodi izjemno enostavna in hitra. V kolikor pa bi se čez čas nalepke naveličali, na steni (ali kaki drugi gladki površini, na katero bi nalepko namestili) ne bo nobenih madežev od lepila.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
  • Slabo
  • Dobro

Kontaktne informacije

E-Pošta

info@stenska-nalepka.si

Delovni čas

Delovniki od 8:00 do 16:00

Naslov

Titova cesta 44, 2000 Maribor

Najlepše stenske nalepke

Stenska-nalepka.si ti ponuja kvalitetne in ugodne dekorativne stenske nalepke. Oglej si našo široko paleto izdelkov, kateri se vsak mesec pridružijo novi motivi. Ponujamo ti otroške, dekorativne, 3D in svetleče stenske nalepke, ter nalepke z dodatki, kot so piši-briši nalepke. Ne pozabi se prijaviti na naše mesečne e-novice, saj redno dodajamo nove izdelke - pred kratkim smo dobili tudi stenske ure in foto okvirje ;)

E-Novice