Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WM10012X4

Samolepilna tapeta Rdeče breze (4x 60x90 cm)


36.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Samolepilna tapeta s čudovitim motivom rdečih brez, ki skupaj tvorijo resnično lep prizor. Popestritev prostora je zagotovljena :) V paketu prejmeš 4 samolepilne tapete, vsaka tapeta pa je velikosti 60x90 cm.

Trendovska samolepilna tapeta, ki jo lahko namestiš na katerokoli ravno površino v tvojem stanovanju - stene, ploščice, strop, okno, omaro, ...  Samo očistiš površino, odlepiš iz podlage in prilepiš - ja, tako enostavno je :)

Nalepka je tudi odporna na vlago in jo lahko namestiš tudi v kopalnici - izogibaj se le nameščanju v tuš kabini ali v bližini bane. Prav tako nalepke ne nameščaj v prostoru z povišano temperaturo (zraven pečice ali štedilnika).

P.S. Vnesi v svoj dom pridih brezovega gozda v rdeči barvi :)

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Motiv Super planeti

19.90€

Piši in briši nalepka Kit

15.90€
Novo

Motiv Barvite sove

16.90€
Novo

Motiv Navihana števila

18.90€
Novo

Motiv Družinska ptica

14.90€
Novo

Motiv Črno-rdeče drevo

18.90€
Novo
Novo

Motiv Družina, Trta in 3D Metulji

28.90€

3D Metulji - odsev

10.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.