Kako nalepiti stensko nalepko?

Dekorativne stenske nalepke iz naše ponudbe niso zgolj poceni, temveč tudi stenam in uporabniku prijazna rešitev v boju zoper dolgočasne stene.

Njihova namestitev je otročje lahka in nič kaj zamudna, saj stenske nalepke niso zrcalno obrnjene, niti nimajo vrhnjega sloja prozorne folije, s pomočjo katere bi si morali pomagati pri njihovi namestitvi. Zahvaljujoč »Peel & Stick” metodi, ki odlikuje vse naše nalepke, boste izbrani motiv zgolj odstranili s podlage in ga enostavno prilepili na želeno steno.

Nadaljnja prednost stenskih nalepk je tudi v tem, da so po večini sestavljene iz več manjših delov, ki jih posamično prilepite na steno, kar občutno olajša samo nameščanje, hkrati pa vam omogoča, da s ščepcem domišljije steno okrasite na povsem unikaten motiv. Več informacij o tem, kako je posamezna nalepka razporejena na podlagi, lahko pridobite z ogledom dodatnih slik na strani vsakega izdelka. 

Kontaktne informacije

E-Pošta

info@stenska-nalepka.si

Delovni čas

Delovniki od 8:00 do 16:00

Naslov

Titova cesta 44, 2000 Maribor

Najlepše stenske nalepke

Stenska-nalepka.si ti ponuja kvalitetne in ugodne dekorativne stenske nalepke. Oglej si našo široko paleto izdelkov, kateri se vsak mesec pridružijo novi motivi. Ponujamo ti otroške, dekorativne, 3D in svetleče stenske nalepke, ter nalepke z dodatki, kot so piši-briši nalepke. Ne pozabi se prijaviti na naše mesečne e-novice, saj redno dodajamo nove izdelke - pred kratkim smo dobili tudi stenske ure in foto okvirje ;)

E-Novice