Informacije o dostavi

V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 14. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan, če je na zalogi, če ni pa najkasneje v roku 15 delovnih dni.

Pakete dostavlja naš pogodbeni partner, ki je Pošta Slovenije d.o.o. Pošiljka v 99% primerov prispe že naslednji delovni dan po odpošiljanju, uradni rok dostave, za katerega je naš pogodbeni partner zavezan, pa je 3 dni. Po odpremi pošiljke boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo, da je bil paket poslan. Če vas ob dostavi ne bo doma, vam bo poštar pustil obvestilo, s katerim lahko paket prevzamete na vaši pošti. 

Brezplačna poštnina se prizna, če je skupna vrednost izdelkov 40 € (z DDV) ali več.

Omogočamo tudi osebni prevzem izdelkov na sedežu podjetja na Titovi cesti 44 v Mariboru. Prevzem je možen med delovniki od 9. do 14. ure, oziroma po dogovoru.

Stroški dostave

Stroški dostave so enotni za celo Slovenijo in se razlikujejo glede na vrednost naročila. Za naročila do 40 € znaša strošek dostave in pakiranja 2 € (z DDV). Za naročila nad 40 € je dostava brezplačna. Pri gotovinskem plačilu ob prevzemu paketa vam poštar NE BO zaračunal provizije za plačilo. 


 

Kontaktne informacije

E-Pošta

info@stenska-nalepka.si

Delovni čas

Delovniki od 8:00 do 16:00

Naslov

Titova cesta 44, 2000 Maribor

Najlepše stenske nalepke

Stenska-nalepka.si ti ponuja kvalitetne in ugodne dekorativne stenske nalepke. Oglej si našo široko paleto izdelkov, kateri se vsak mesec pridružijo novi motivi. Ponujamo ti otroške, dekorativne, 3D in svetleče stenske nalepke, ter nalepke z dodatki, kot so piši-briši nalepke. Ne pozabi se prijaviti na naše mesečne e-novice, saj redno dodajamo nove izdelke - pred kratkim smo dobili tudi stenske ure in foto okvirje ;)

E-Novice