Informacije o dostavi

V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 14. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan, če je na zalogi, če ni pa najkasneje v roku 15 delovnih dni.

Pakete dostavljata naša pogodbeni partnerja, ki sta Pošta Slovenije d.o.o. in GLS d.o.o.. Pošiljka v 99% primerov prispe že naslednji dan po odpošiljanju, uradni rok dostave, za katerega je naš pogodbeni partner zavezan, pa je 3 dni. Po odpremi pošiljke boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo, da je bil paket poslan. Če vas ob dostavi ne bo doma, vam bo poštar pustil obvestilo, s katerim lahko paket prevzamete na vaši pošti. V primeru pošiljanja z GLS, si lahko ob prejemu obvestila o pošiljanju izberete tudi katero od drugih GLS-ovih mest, kjer boste pošiljko prevzeli.

Brezplačna poštnina se prizna, če je skupna vrednost izdelkov 40 € (z DDV) ali več.

Omogočamo tudi osebni prevzem izdelkov na sedežu podjetja na Titovi cesti 44 v Mariboru. Prevzem je možen med delovniki od 9. do 14. ure, oziroma po dogovoru.

Stroški dostave

Stroški dostave so enotni za celo Slovenijo in se razlikujejo glede na vrednost naročila. Za naročila do 50 € znaša strošek dostave in pakiranja 2 € (z DDV). Za naročila nad 50 € je dostava brezplačna. Pri gotovinskem plačilu ob prevzemu paketa (plačilo po povzetju, velja samo pri pošiljanju s Pošto Slovenije), vam bo poštar zaračunal provizijo, ki znaša 1,05 € za zneske do 96 €, oziroma 1% od zneska za zneske nad 98 €.. Za zneske, višje od 501 eur, vam bo poštar zaračunal provizijo v višini 5,01 €. Pri pošiljanju z GLS dodatnih provizij ni.


 

Kontaktne informacije

E-Pošta

info@stenska-nalepka.si

Delovni čas

Delovniki od 8:00 do 16:00

Naslov

Titova cesta 44, 2000 Maribor

Najlepše stenske nalepke

Stenska-nalepka.si ti ponuja kvalitetne in ugodne dekorativne stenske nalepke. Oglej si našo široko paleto izdelkov, kateri se vsak mesec pridružijo novi motivi. Ponujamo ti otroške, dekorativne, 3D in svetleče stenske nalepke, ter nalepke z dodatki, kot so piši-briši nalepke. Ne pozabi se prijaviti na naše mesečne e-novice, saj redno dodajamo nove izdelke - pred kratkim smo dobili tudi stenske ure in foto okvirje ;)

E-Novice