Izjava zasebnosti

1. Izjava zasebnosti

Pojasnjuje uporabo in načine upravljanja s podatki uporabnikov, katere spletna trgovina Stenska-Nalepka.si pridobi preko svoje spletne strani. Opisana pravila veljajo za spletno stran Stenska-Nalepka.si Obenem se zavezujejo, da bodo ščitile vašo zasebnost, vaše osebne podatke, katere ste nam posredovali preko spletne strani bomo uporabili zgolj za namene opravljanja storitev, ki jih ponujamo. Za vaše podatke odgovarja lastnik spletne strani, torej podjetje OZ Trgokooperant z.o.o..

2. Raba osebnih podatkov

Podatki, ki ste nam jih posredovali, nam bodo služili za obveščanje o storitvah, za katere ste pokazali interes, vendar le, če se uporabnik med registracijo za to odloči.

3. Varnost podatkov

Na spletni trgovini uporabljamo varnostno - zaščitni sistem, ki zagotavlja ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Kljub varovanju pa ne moremo jamčiti preprečitev morebitnih nasilnih vdorov v sistem s strani hekerjev, zaradi česar ne sprejemamo odgovornosti in posledic takih dejanj. Spletna trgovina ne razkriva podatkov o uporabnikih spletne strani, razen v primeru, da tako določa zakon oz. če bi to zahtevali državni organi ali če bi bilo to potrebno, da se zaščitijo lastni interesi in pravice.

4. Posredovanje informacij

Ne bomo posredovali ali prodali seznama vaših elektronskih naslovov tretjim osebam ali drugim podjetjem v marketinške namene.

5. O pravnem obvestilu

Z uporabo spletne trgovine se hkrati tudi strinjate, sprejemate in potrjujete pogoje in pravila poslovanja. Vsebino lahko kadarkoli spremenimo ali jo odstranimo brez predhodnega obvestila in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posledice teh odločitev.

Kontaktne informacije

E-Pošta

info@stenska-nalepka.si

Delovni čas

Delovniki od 8:00 do 16:00

Naslov

Titova cesta 44, 2000 Maribor

Najlepše stenske nalepke

Stenska-nalepka.si ti ponuja kvalitetne in ugodne dekorativne stenske nalepke. Oglej si našo široko paleto izdelkov, kateri se vsak mesec pridružijo novi motivi. Ponujamo ti otroške, dekorativne, 3D in svetleče stenske nalepke, ter nalepke z dodatki, kot so piši-briši nalepke. Ne pozabi se prijaviti na naše mesečne e-novice, saj redno dodajamo nove izdelke - pred kratkim smo dobili tudi stenske ure in foto okvirje ;)

E-Novice