Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WT1019

Motiv Mediteranske modre ploščice 10x10 cm - 24 kosov


22.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Samolepilna retro tapeta v čudovitih modrih odtenkih, ki je sestavljena iz 24 kosov, vsak kos pa je velikosti 10x10 cm, bo zagotovo očarala tvoje goste.

Nalepke lahko namestiš posamezno, lahko jih pa združiš v popolno celoto - popolnoma po želji. :) Ker so nalepke samolepilne, packanje z lepilom ne bo potrebno.

Nalepke so odporne na vlago, ne priporočamo pa uporabe v tuš kabini ali bani. Prav tako nalepka ni primerna za namestitev v neposredni bližini pečice ali štedilnika oziroma drugega zelo vročega elementa.

P.S. Retro vzorci so zakon. :)


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Regrat z metulji - beli

16.90€
Novo

Motiv Svet samorogov II

15.90€
Novo

Motiv Barvite rože z metulji

18.90€
Novo

3D Rožice - mint

10.90€
Novo

Motiv London

19.90€
Novo

Motiv Tropsko življenje

19.90€

Motiv Hrib

16.90€
Novo

Motiv Roza drevo in Dobre vile

24.90€
Novo

Motiv Ples v dežju

15.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.