Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€

Black Friday akcija: Do 25% popust na vse izdelke!

OpenCart Poco theme
  • Šifra: WM10010X4

Samolepilna tapeta Kensingtonski marmor (4x 60x90 cm)


36.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Samolepilna tapeta z motivom angleškega marmorja in dvema zlatima črtama, ki še dodatno popestrita vsak prostor. V paketu prejmeš 4 nalepke, vsaka nalepka pa je velikosti 60x90 cm.

Trendovska samolepilna tapeta, ki jo lahko namestiš na katerokoli ravno površino v tvojem stanovanju - stene, ploščice, strop, okno, omaro, ...  Samo očistiš površino, odlepiš iz podlage in prilepiš - ja, tako enostavno je :)

Nalepka je tudi odporna na vlago in jo lahko namestiš tudi v kopalnici - izogibaj se le nameščanju v tuš kabini ali v bližini bane. Prav tako nalepke ne nameščaj v prostoru z povišano temperaturo (zraven pečice ali štedilnika).

P.S. Motiv marmorja je zakon! :)

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Regrat z metulji - beli

16.90€
Novo

Motiv Svetleča Luna

17.90€
Novo

Motiv Kuhinja

16.90€
Novo

Motiv Trta in 3D Metulji

20.90€
Novo

Motiv Majhni barviti krogci

12.90€

Motiv T-Rex

11.90€
Novo

Motiv Beli regrat

16.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.