Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WT2009

Samolepilna tapeta Barvite Mandala ploščice (12x 20x20 cm)


29.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Krasen in barvit motiv Mandala ploščic. Samolepilna tapeta, ki je sestavljena iz 12 kosov, vsak kos pa je velikosti 20x20 cm. Očaraj svoje goste z barvitimi ploščicami - z njimi lahko resnično popestriš svoje stanovanje!

Nalepke lahko namestiš posamezno, lahko jih pa združiš v popolno celoto - popolnoma po želji :) Brez uporabe orodja, saj so tapete samolepilne - samo očistiš površino, odlepiš iz podlage in prilepiš na steno, ploščice, omaro, ali katerokoli drugo ravno površino.

Nalepke so odporne na vlago, ne priporočamo pa uporabe v tuš kabini ali bani. Prav tako nalepka ni primerna za namestitev v neposredni bližini pečice ali štedilnika oziroma drugega zelo vročega elementa.

P.S. Mandala ploščice so zakon! :)


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo
Novo

3D Rožice - mint

10.90€
Novo

Otroška stenska ura Medvedki

24.90€
Novo

Motiv Človek gepard

13.90€
Novo

Motiv Sive ploščice

26.90€
Novo

Motiv Navihana števila

18.90€
Novo

Motiv Srebrni krogci

18.90€

Motiv T-Rex

11.90€
Novo

Motiv Pogled na Brooklynski most

18.90€
Novo

Motiv Dežela rož

24.80€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.