Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WM10014X4

Samolepilna tapeta Pobarvan les (4x 60x90 cm)


36.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Izjemno kvalitetna samolepilna stenska nalepka z motivom pobarvanega lesa v rjavo-modrih odtenkih, bo popestrila vsak prostor v tvojem stanovanju.

Trendovska samolepilna tapeta, ki jo lahko namestiš na katerokoli ravno površino v tvojem stanovanju - stene, ploščice, strop, okno, omaro, ...  Samo očistiš površino, odlepiš iz podlage in prilepiš - ja, tako enostavno je :)

Nalepka je tudi odporna na vlago in jo lahko namestiš tudi v kopalnici - izogibaj se le nameščanju v tuš kabini ali v bližini bane. Prav tako nalepke ne nameščaj v prostoru z povišano temperaturo (zraven pečice ali štedilnika).

V paketu prejmeš 4 nalepke, vsaka nalepka pa je velikosti 60x90 cm.

P.S. Vnesi v svoj dom pridih lesa - priporočamo :)

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Motiv Ognjena nogometna žoga

9.90€
Novo

Motiv Svetleča ulična svetilka

18.90€
Novo

Motiv Čarobni grad

14.90€
Novo

Motiv Zvezdice

14.90€
Novo

Motiv Barvno drevo s sliko

18.90€
Novo

Motiv Skandinavsko gorovje

28.90€
Novo

Motiv Svet samorogov

16.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.