Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WT1002

Samolepilna tapeta Vintage španske ploščice II (24x 10x10 cm)


22.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Nežni motiv vintage španskih ploščic bo očaral tvoje obiskovalce. Samolepilna nalepka, ki je sestavljena iz 24 kosov, vsak kos pa je velikosti 10x10 cm

Nalepke lahko namestiš posamezno, lahko jih pa združiš v popolno celoto - popolnoma po želji :) Brez uporabe orodja, saj so tapete samolepilne - samo očistiš površino, odlepiš iz podlage in prilepiš na steno, ploščice, omaro, ali katerokoli drugo ravno površino.

Nalepke so odporne na vlago, ne priporočamo pa uporabe v tuš kabini ali bani. Prav tako nalepka ni primerna za namestitev v neposredni bližini pečice ali štedilnika oziroma drugega zelo vročega elementa.

P.S. Vintage španske ploščice so zakon! :)


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Zlati krogci

18.90€
Novo

Motiv Medvedek in macaronsi

19.90€
Novo

Motiv Ples v dežju

15.90€
Novo

Motiv Svetleča Luna - Rumena

17.90€
Novo

Motiv Metulji ob trti

16.90€
Novo

Motiv Ples v dežju in Regrat

24.90€
Novo

3D Rožice - bele

10.90€
Novo

3D Metulji - zeleni

10.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.