Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2W0134

Motiv Barvite pike in Planeti


19.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Čas je za pustolovščino! Komplet stenskih Barvite pike in Planeti je kot naročen za popestritev sten tako dekliške kot tudi fantovske otroške sobe. Poslovite se od pustih sten in dodajte galaktičen pridih na svoje stene z našimi barvitimi nalepkami!

Nalepke so zelo preproste za uporabo, saj jih samo odlepite in prilepite na vse čiste, ravne površine, kot so stene, pohištvo ali okno in pustite domišljiji prosto pot! Nalepke se lahko se obrežejo / odrežejo, da se prilegajo na vsako površino, kamor jih želite prilepiti.Tudi odstranitev nalepk je enostavna, saj ne puščajo nobenih sledi. 

Paket z nalepkami vsebuje: 1 list v velikosti 30 x 60 cm in 1 list v velikosti 45 x 50 cm. Nalepke lahko razporedite tako, kot so vidne na fotografiji, seveda pa jih lahko razporedite v skladu s svojimi željami, saj je komplet nalepk sestavljen iz več manjših nalepk.


Opombe glede uporabe: Nalepk se ne lepi na mesta z neposrednim stikom z ognjem.


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

3D Metulji - rjavi progasti

10.90€
Novo

Motiv Veliki dinozavri

18.90€
Novo

Motiv Uči se, živi in upaj

14.90€
Novo

Motiv Velike vrtnice

18.90€
Novo

Motiv Trta

16.90€
Novo

Motiv Sijoče zvezdice in luna

16.90€
Novo
Novo

Motiv Tropsko življenje

19.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.