Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2W0022

Motiv Mavrica in barviti metulji


19.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Premalo barvitih elementov v vaši otroški sobi? Imamo rešitev za vas - krasno nalepko z motivom Mavrice in barvitih metuljev, ki bo povsem spremenila vašo otroško sobo.

Mavrico in metuljčke obožuje vsaka deklica, zato naročite svojo nalepko še danes. Pa brez skrbi, ko se bo vaša punčka naveličala stenske nalepke, jo lahko enostavno odstranite s stene in zamenjate z drugo.  :) Preprosto, kajne? 

Ker se nalepka na steno prilepi po delih, lahko njene elemente razporedite, kakor želite. Končna velikost nalepke na sliki pa je približno 125x125 cm. 

 

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Ptičje kletke na vejah

22.90€
Novo
Novo

Motiv Rdeči flamingi

14.90€

Motiv Skandinavsko gorovje

28.90€
Novo
Novo

Motiv Vijolični regrat II

18.90€
Novo

Motiv Drevo spominov III

24.90€

Motiv Skandinavsko gorovje II

28.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.