Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2WW000005

Motiv Živalska abeceda in Števila


21.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Odličen pripomoček za učenje črk in številk. Komplet dveh luštnih nalepk bo vašo steno v otroški sobi okrasil z Živalsko abecedo in Števili. Naj bo učenje bolj zabavno!

Nalepko si lahko razporedite popolnoma po svojih željah, za kakšno idejo pa si poglejte slike izdelka. Črke abecede krasijo različni motivi risanih živali, številkam pa dajejo družbo barvite sovice. 

Nalepko lahko prilepite na steno, vrata, okno, ali na drugo ravno površino. V primeru, da se je naveličate, pa jo enostavno odstranite.

P.S. Otroci radi združijo učenje z zabavo ;)

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.