Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WT1004

Samolepilna tapeta Azulejo ploščice (24x 10x10 cm)


22.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Abstrakten motiv, ki očara. Azulejo ploščice v obliki samolepilne tapete. Paket vsebuje 24 kosov, vsak kos pa je velikosti 10x10 cm.

Nalepke lahko namestiš posamezno, lahko jih pa združiš v popolno celoto - popolnoma po želji :) Brez uporabe orodja, saj so tapete samolepilne - samo očistiš površino, odlepiš iz podlage in prilepiš na steno, ploščice, omaro, ali katerokoli drugo ravno površino.

Nalepke so odporne na vlago, ne priporočamo pa uporabe v tuš kabini ali bani. Prav tako nalepka ni primerna za namestitev v neposredni bližini pečice ali štedilnika oziroma drugega zelo vročega elementa.

P.S. Samolepilne tapete so fuuul kuuul :)


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Morski pes

21.90€
Novo

Motiv Živalski vrt II

31.90€
Novo
Novo

Motiv Svetleča Luna

17.90€
Novo

Motiv Prikupna ptička in meter

24.90€
Novo

Stenska ura Abstraktna rastlina

24.90€
Novo

Motiv Otroški meter Vesolje

24.90€
Novo

Motiv Ženska

13.90€
Novo

Motiv Večerjajmo skupaj

15.90€
Novo

3D Metulji - črni

10.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.