Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS5037

Motiv Navihana števila


18.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Stenska nalepka, ki ne bo služila zgolj za osvežitev sten, temveč tudi za spoznavanje prvih števil, je idealna za popestritev otroške sobe ali otroškega kotička. 

Nalepko z motivom Navihanih števil lahko razporedite popolnoma po svojih željah. Vsako število krasi drugačen motiv živali.

Nalepko je moč prilepiti na steno, vrata, okno ali na kako drugo ravno površino. V primeru, da se je naveličate, pa jo enostavno odstranite.

P.S. Naj bo učenje zabavno! ;)

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Barvite mavrice II

13.90€
Novo

Piši in briši nalepka Čajnik

11.90€
Novo
Novo

Motiv Metuljevo krilo

18.90€
Novo

Motiv London

19.90€
Novo

3D Metulji - barvni

10.90€
Novo

Motiv Vintage črke (velike)

20.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.