Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS9021

Motiv Drevo spominov


5/52 mnenj

22.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

To stensko nalepko prejmete na površini 90x90cm, vendar lahko izpade veliko večja, kadar je na željeni površini. Ta zelo zanimiva stenska nalepka vsebuje 8 okvirjev, drevo, veje, rožice ter ptičjo kletko z dvema majhnima ptičkoma.

Ta motiv je narejen v črno-beli kombinaciji in je enostavna za uporabo, tako pri namestitvi kot odstranitvi.

V okvirje te nalepke lahko daste slike svojih najbližjih, posebnega trenutka (poroka, rojstvo otroka, rojstni dan,...), ki vas bodo vedno spominjale na najlepše trenutke v vašem življenju. Videli boste, da ko bodo vaši gosti videli to noviteto, bodo takoj tudi oni obnovili svoje domovanje.

5/52 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Pogumen lev

14.90€
Novo

Motiv Ptičje kletke na vejah

22.90€

Motiv Veseli dinozavri

20.90€
Novo

Motiv Čarobni grad

14.90€
Novo

Motiv Abstraktne rože

13.90€
Novo
Novo

Motiv Magični samorog

19.90€

Motiv Bela magnolija

18.90€
Novo

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.