Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS3082

Motiv Barvite mavrice II


13.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Premalo barvitih elementov v vaši otroški sobi? Imamo rešitev za vas - čudovito nalepko Barvite mavrice II, ki bo povsem spremenila vašo otroško sobo.

Ker se nalepka na steno prilepi po delih, lahko njene elemente razporedite, kakor želite. Ker je končna velikost nalepke odvisna od njene namestitve, je nalepka primerna za vsako sobico.

Nalepko lahko namestiš na vse glake površine - tudi na pohištvo. Pa brez skrbi, ko se bo vaša punčka naveličala stenske nalepke, jo lahko enostavno odstranite s stene in zamenjate z drugo. Preprosto, kajne?

P.S. Mavrice obožujejo vsa dekleta (in prepričani smo, da tudi njihove mamice), zato ni dileme - naroči nalepko še danes. 

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Sijoče zvezdice in luna

16.90€
Novo

Motiv Roza kužki

13.90€
Novo

Motiv Cirkuški vlakec

15.90€
Novo

3D Rožice - roza

10.90€
Novo

Motiv Barvite rože z metulji III

24.90€

Motiv Ogledalo - metulji

19.90€
Novo

Nalepka za vrata Jesen (90x200 cm)

38.90€
Novo
Novo

3D Metulji - črni

10.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.