Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS5069

Motiv Lisičke v gozdu


16.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Prikupna stenska nalepka z motivom lisičk med cvetočimi drevesi in sovicami. Ta stenska nalepka je kot nalašč za otroško sobo. 

Nalepke so enostavne za namestitev in prilagodljive, lahko jih namestite na poljubne gladke površine, pa naj gre za stene, vrata, keramične, steklene in lesene površine. V primeru, da se je naveličate, pa jo tudi odstranite.

V primeru namestitve, ki je vidna na fotografiji, nalepka meri približno 129x61 cm. Seveda pa lahko nalepko namestite v skladu s svojimi željami, saj se nalepka na steno lepi po delih.

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Stenska ura Abstraktna rastlina

24.90€
Novo

Motiv Pogled na Brooklynski most

18.90€
Novo

3D Metulji - modri z rožicami

10.90€
Novo
Novo

Motiv Srčki

14.90€

Motiv Ogledalo - zvezde

17.90€
Novo

Motiv Kava ali Čaj

18.90€
Novo

Motiv Moderni regrat

18.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.