Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS6046

Motiv Pogled na živalske prijatelje


19.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Otroci obožujejo živali. Zatorej popestrite stene njihove otroške sobice s to čudovito otroško stensko nalepko z motivom Pogleda na živalske prijatelje. 

Ta prikupna nalepka živali v neverjetnih barvnih odtenkih, je pakirana v enem kosu velikosti 60x90 cm, ob namestitvi pa doseže velikost 67x70 centimetrov. 

Nalepke so nadvse praktične, saj je njihova namestitev enostavna, ko pa bodo vaši otroci odrasli, pa jo boste z lahkoto tudi odstranili.

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Dinozavri na hribu

29.90€
Novo

Motiv Trta in 3D Metulji

20.90€
Novo
Novo

Črna stenska ura

24.90€
Novo

Piši in briši nalepka Mačka

13.90€

Motiv Ogledalo - zvezde

17.90€
Novo

Motiv Hišna pravila IV

28.90€
Novo
Novo

Motiv Ženska

13.90€
Novo

Motiv Metuljevo krilo

18.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.