Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS12012

Motiv Živali pod jablano


22.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Otroci obožujejo živali najrazličnejših oblik in barv. Zatorej spremenite stene njihove otroške sobe v čisto pravi živalski vrt s stensko nalepko z motivom živali pod jablano.

Stenska nalepka prikupnih živali, ki jo je mogoče namestiti na vse gladke površine, ob idealni namestitvi doseže velikost 152x174 centimetrov. 

Nalepke so nadvse praktične, saj je njihova namestitev enostavna, ko pa bodo vaši otroci odrasli pa jo boste z lahkoto tudi odstranili.

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Super promet

18.90€
Novo

Motiv Medvedki v gozdu II

22.90€
Novo

Motiv Sove na drevesu

24.90€
Novo

Motiv Velike rože

20.80€
Novo

3D Nalepka - Modre ploščice

39.80€
Novo

3D Rožice - turkizne

10.90€

Motiv Hrib

16.90€
Novo

Motiv Pobarvani Ptički

14.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.