Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS3066

Motiv Pobarvani Ptički


14.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Minimalističen dizajn ptičkov in oblačkov v kombinaciji z živahnimi barvami je prava odločitev, če želite vnesti nekaj barv in veselja na vaše stene ter tako popestriti vašo otroško sobo. Ta stenska nalepka je enostavna za uporabo, tako, da lahko nalepko namestite čisto po svojih željah in pustite domišljiji prosto pot :).

Namestitev kot tudi ostranitev nalepke sta zelo hitri in ne poškodujeta površine na katero je nameščena. Nalepko je možno namestiti na katerokoli gladko površino - stene, pohištvo, ... praktično na vsako površino, ki je gladka in ravna. 

Ob namestitvi, ki je vidna na sliki, meri nalepka cca. 90x55 cm, seveda pa lahko razporedite ptičke in oblačke čisto po svojih željah. 0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Rdeči flamingi

14.90€

Motiv Super planeti

19.90€
Novo

Motiv Svet samorogov

16.90€
Novo

Motiv Barvite sove

16.90€
Novo
Novo

Stenska ura Beli marmor

24.90€
Novo

Nalepka za vrata Jesen (90x200 cm)

38.90€
Novo

Motiv Ženska

13.90€
Novo

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.