Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2WW000011

Motiv Uči se, živi in upaj in Regrat


5/52 mnenj

24.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Fantastičen komplet stenskih nalepk, ki bo v vaš prostor vnesel pozitivno energijo, je sestavljen iz dveh nalepk – motivacijskega citata Uči se, živi in upaj  sive barve in motiva Regrata.

Trendovska stenska nalepka, ki bo povsem spremenila vaše prostore, pa naj gre za hodnik, dnevni prostor ali spalnico, je po stenah mogoče razporediti po lastnem okusu. Razporeditev, ki je vidna na sliki, pa doseže velikost okrog 220x118cm. 

Zahvaljujoč "Peel & Stick" metodi, je namestitev nalepke nadvse enostavna, saj jo zgolj odlepite s površine ter prilepite na vašo steno, omaro, okno ali drugo ravno površino. 

5/52 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Regrat z metulji - beli

16.90€
Novo

Motiv Čarobni meter

22.90€
Novo

Motiv Dinozavri na hribu

29.90€

Motiv Rjavi regrat

16.90€
Novo

Motiv Dežela rož

24.80€
Novo

Motiv Barvite rože z metulji

18.90€
Novo

Motiv Trta

16.90€
Novo

Motiv Barvite mavrice II

13.90€
Novo

Motiv Pav in magnolija

29.90€
Novo

Črna stenska ura

24.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.