Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WT1509

Motiv Barvite Mandala ploščice 15x15 cm - 24 kosov


26.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Čudovito barvita samolepilna retro tapeta z motivom Mandala ploščic je sestavljena iz 24 kosov, vsak kos pa je velik 15x15 cm.

Nalepke lahko namestiš posamezno ali pa jih združiš v celoto - ne glede na to, kako boš z njimi okrasil/a svoje domovanje, pa boš s temi barvitimi nalepkami popolnoma spremenil/a izgled vaših prostorov.

Nalepke so sicer odporne na vlago, vseeno pa vam ne priporočamo namestitve v tuš kabini ali ob kadi. Prav tako nalepka ni primerna za namestitev v neposredni bližini pečice ali štedilnika oziroma drugega zelo grelnega elementa.

P.S. Barve so zakon! :)

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Super promet

18.90€
Novo

Stenska ura Beli marmor

24.90€
Novo

Motiv Najboljše v življenju

18.90€
Novo

Motiv Barviti krogci

23.90€
Novo

Motiv Hišna pravila IV

28.90€
Novo

3D Rožice - črne

10.90€

Motiv Gorski svet

31.90€
Novo

Motiv Meduza

13.90€
Novo

Motiv Živali pod jablano

22.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.