Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2W0166

Motiv Oblačno nebo in Ogledalo - 34 zvezdic


19.80€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Podarite svojemu otročičku sladke sanje s tem čudovitim kompletom stenskih nalepk Oblačno nebo in Ogledalo - 34 zvezdic. 

Ta ljubek komplet je iz nevtralnih barv (bela in srebrna), tako, da se odlično ujema s katerim koli pohištvom in ali obstoječo dekoracijo. 

Nalepke samo odlepite in prilepite na vse čiste, ravne površine, kot so stene, pohištvo ali okno in pripravljeni ste! Super, a ne? :D

Enostavne za namestitev in odstranitev brez sledi. Nalepke se lahko se  obrežejo / odrežejo, da se prilegajo na vsako površino, kamor jih želite prilepiti. 

Paket z nalepkami vsebuje: 1 list v velikosti 30 x 90 cm z 27 kosi in 34 srebrnih zvezdic različnih velikosti. Opombe glede uporabe: Nalepk se ne lepi na mesta z neposrednim stikom z ognjem.

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Super promet

18.90€
Novo

Otroška stenska ura Barvite sove

24.90€
Novo

Otroška stenska ura Medvedki

24.90€
Novo

Motiv Svetleča vila

10.90€
Novo

Motiv Veliki dinozavri

18.90€
Novo

Otroška stenska ura Speče sovice

24.90€
Novo

3D Rožice - mint

10.90€

Motiv T-Rex

11.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.