Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€

Black Friday akcija: Do 25% popust na vse izdelke!

OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2W0166

Motiv Oblačno nebo in Ogledalo - 34 zvezdic


19.80€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Podarite svojemu otročičku sladke sanje s tem čudovitim kompletom stenskih nalepk Oblačno nebo in Ogledalo - 34 zvezdic. 

Ta ljubek komplet je iz nevtralnih barv (bela in srebrna), tako, da se odlično ujema s katerim koli pohištvom in ali obstoječo dekoracijo. 

Nalepke samo odlepite in prilepite na vse čiste, ravne površine, kot so stene, pohištvo ali okno in pripravljeni ste! Super, a ne? :D

Enostavne za namestitev in odstranitev brez sledi. Nalepke se lahko se  obrežejo / odrežejo, da se prilegajo na vsako površino, kamor jih želite prilepiti. 

Paket z nalepkami vsebuje: 1 list v velikosti 30 x 90 cm z 27 kosi in 34 srebrnih zvezdic različnih velikosti. Opombe glede uporabe: Nalepk se ne lepi na mesta z neposrednim stikom z ognjem.

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Motiv Retro vzorec

16.90€
Novo

Motiv Pogled na Brooklynski most

18.90€
Novo

Motiv 34 Barvnih metuljev

14.90€
Novo

Motiv Medvedki v gozdu

22.90€
Novo

Piši in briši nalepka Čajnik

11.90€
Novo

Motiv Mavrica in barviti metulji

19.90€
Novo

Motiv Magični gozd

26.90€

3D Metulji - odsev

10.90€

Motiv Ogledalo - zvezde

17.90€
Novo

Motiv Sivo - belo perje

13.90€
Novo

Motiv Otroški meter Gradbišče

24.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.