Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€

Black Friday akcija: Do 25% popust na vse izdelke!

OpenCart Poco theme
  • Šifra: DF5099

Motiv Vesele živali


26.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Otroci obožujejo živali. Zatorej spremenite stene njihove otroške sobe v čisto pravi, pisani živalski vrt s stensko nalepko z motivom veselih živali

Stenska nalepka prikupnih živali v neverjetnih barvnih odtenkih in oblikah, je sestavljena iz dveh delov v velikosti 60x90 centimetrov, ob idealni namestitvi pa lahko doseže tudi velikost 280x155 centimetrov. 

Nalepke so nadvse praktične, saj je njihova namestitev enostavna, ko pa bodo vaši otroci odrasli pa jo boste z lahkoto tudi odstranili.

 

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Motiv Silhueta nogometaša

16.90€

Motiv Ogledalo - mačke

16.90€
Novo

Stenska ura Moderna geometrija

24.90€
Novo

Motiv Trta - bela

16.90€
Novo

Motiv Mak in metulji II

24.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.