Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS12013

Motiv Svetovni atlas


30.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Ta čudoviti zemljevid sveta, ki bo s priloženimi prostorčki za slike poskrbel za to, da bodo vaši spomini iz različnih potepanj po bližnjih in daljnjih krajih ostali živi, bo na vaši steni izpadel enostavno SVETOVNO. :) 

Trendovska in nekoliko nenavadna stenska nalepka z motivom Svetovnega atlasa, ob namestitvi, ki je vidna na sliki, doseže velikost 165x115 centimetrov. Zahvaljujoč "Peel & Stick" metodi, ki odlikuje vse naše nalepke, je njena namestitev povsem enostavna in hitra, saj jo preprosto odstranite s podlage in jo prilepite na želeno gladko površino (steno, leseno pohištvo, plastične in/ali steklene podlage,...)

P.S. Bodi svetoven! S stensko nalepko Svetovni atlas. ;)

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Motiv Vijolična magnolija

18.90€
Novo

Motiv Veliki dinozavri

18.90€
Novo

Motiv Družinska ptica

14.90€
Novo
Novo

Motiv Barvite mavrice II

13.90€

Motiv Zvezdice z odsevom

16.90€
Novo

Motiv Živalska abeceda III

18.90€
Novo

Motiv Lisičke v gozdu

16.90€
Novo

3D Metulji - rjavi progasti

10.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.