Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WFM8001

Motiv Flamingi in Sivo - belo perje


21.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Čudovita kombinacija - rdeči flamingi in sivo belo perje, ki bo navdušilo tvoje obiskovalce. Razporedi po svojem okusu in uživaj v lepoti.

Nalepka je velikosti približno 300x150 cm, seveda pa lahko vse motive razporediš po svojem okusu. Za več informacij o velikosti si poglej priložene sličice izdelka.

Nalepko lahko namestiš na katerokoli ravno površino v stanovanju - na steno, omaro, steklo, ... pusti domišljiji svojo pot :)

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

3D Metulji - rjavi progasti

10.90€
Novo

Motiv Sivo - belo perje

13.90€
Novo

Motiv Velike rože

20.80€
Novo

Motiv Barvite pike in Planeti

19.90€

Motiv Risani nogometaši

16.90€
Novo

3D Metulji - črni progasti

10.90€
Novo

Motiv Svetovni atlas

30.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.