Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WFM8001

Motiv Flamingi in Sivo - belo perje


21.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Čudovita kombinacija - rdeči flamingi in sivo belo perje, ki bo navdušilo tvoje obiskovalce. Razporedi po svojem okusu in uživaj v lepoti.

Nalepka je velikosti približno 300x150 cm, seveda pa lahko vse motive razporediš po svojem okusu. Za več informacij o velikosti si poglej priložene sličice izdelka.

Nalepko lahko namestiš na katerokoli ravno površino v stanovanju - na steno, omaro, steklo, ... pusti domišljiji svojo pot :)

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Veliki otroški atlas

31.90€
Novo

Motiv Kuhinja II

16.90€

3D Metulji - odsev

10.90€
Novo

Motiv Svet samorogov

16.90€
Novo

Motiv Otroški meter Vesolje

24.90€
Novo

Motiv Svetleči regrat

18.90€
Novo
Novo

Motiv Hišna pravila

19.90€
Novo

Stenska ura Tropski svet

24.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.