Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WT1016

Samolepilna tapeta Zelene francoske ploščice (24x 10x10 cm)


22.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Samolepilna tapeta Zelen francoske plošlice je na voljo v pakiranju 24 kosov, vsak kos pa je velikosti 10x10 cm. Motiv, ki nikoli ne razočara.

Nalepke lahko namestiš posamezno, lahko jih pa združiš v popolno celoto - popolnoma po želji :) Brez uporabe orodja, saj so tapete samolepilne - samo očistiš površino, odlepiš iz podlage in prilepiš na steno, ploščice, omaro, ali katerokoli drugo ravno površino.

Nalepke so odporne na vlago, ne priporočamo pa uporabe v tuš kabini ali bani. Prav tako nalepka ni primerna za namestitev v neposredni bližini pečice ali štedilnika oziroma drugega zelo vročega elementa.

P.S. Samolepilne tapete z motivi ploščic so zakon! :)


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Živalski vrt

29.90€
Novo

Motiv Sanje

15.90€
Novo

Motiv Odločenost

12.90€
Novo

Motiv Živalska abeceda III

18.90€
Novo

Motiv Breskev

19.90€
Novo

Motiv Zvezdice

14.90€
Novo

Motiv Pobarvani Ptički

14.90€
-18%
Novo

Motiv Barvite sove in Sove z zvezdicami

Aktivno še:
19.52€ 23.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.