Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS5014

Motiv Cirkuški vlakec


5/52 mnenj

15.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Dodajte stenam vaše otroške sobe ali otroškega kotička pridih živahnosti in hkrati razveselite svojega malčka ali malčico s stensko nalepko z motivom cirkuškega vlakca.

Čudovita stenska nalepka, ki je sestavljena iz simpatičnega vlakca, polnega živali, katerih število narašča od prvega do zadnjega vagona, je idealen pripomoček za spoznavanje prvih števil na zanimiv, igriv in drugačen način. 

Hitro in enostavno namestljiva ter odstranljiva stenska nalepka živahnih barv, ob idealni namestitvi doseže velikost 165x50 centimetrov. Namestiti pa jo je mogoče na vse ravne površine, pa naj gre za steno, stekleno ali leseno podlago. 

Naj stene otroške sobe zaživijo... S stensko nalepko z motivom cirkuškega vlakca

5/52 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

3D Rožice - bele

10.90€
Novo

Motiv Moderni regrat

18.90€
Novo
Novo

Motiv Ocean

20.90€
Novo

Motiv Dežela rož

24.80€
Novo

3D Metulji - zeleni

10.90€

Piši in briši nalepka Koledar

22.90€
Novo

Motiv Družinska ptica

14.90€
Novo

Motiv Velike vrtnice

18.90€
Novo

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.