Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS3027

Motiv Barvite sove


5/513 mnenj

16.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Dimenzija celotne stenske nalepke je 60x30 cm. Velikost ene barvite sovice pa je 10 cm. To nalepko lahko nalepite tudi do 2x večjo površino kot je prvotna velikost original nalepke, saj lahko sovice razporedite po želji na vašo steno.

So zelo enostavne za uporabo. Nalepke samo odlepite in že so na vaši steni ali katerikoli drugi površini. Ta stenska nalepka z motivom barvite sove je primerna pradvsem za otroško sobo, lahko pa jo uporabite tudi za dnevno sobo in si s tem pričarate svet ptic oziroma sov kar v vašem prostoru. Vaši gosti bodo takoj opazili spremembo na bolje.

5/513 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Svetleča ulična svetilka

18.90€
Novo

Motiv Pav in magnolija

29.90€
Novo

Motiv Svetleča Luna - Roza

17.90€
Novo

Motiv Ocean

20.90€
Novo

Otroška stenska ura Speče sovice

24.90€
Novo

Motiv Trta

16.90€
Novo

Motiv Hišna pravila II

28.90€

Motiv Rjavi regrat

16.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.