Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WT1017

Samolepilna tapeta Angleške retro ploščice (24x 10x10 cm)


22.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Inovativno pakiranje in krasen motiv. Angleške retro ploščice so samolepilna tapeta, ki je sestavljena iz 24 kosov, vsak kos pa je velikosti 10x10 cm. Očaraj svoje goste z retro angleškimi tapetami, ki vsebujejo tudi različne citate, kar še dodatno popestri prostor.

Nalepke lahko namestiš posamezno, lahko jih pa združiš v popolno celoto - popolnoma po želji :) Brez uporabe orodja, saj so tapete samolepilne - samo očistiš površino, odlepiš iz podlage in prilepiš na steno, ploščice, omaro, ali katerokoli drugo ravno površino.

Nalepke so odporne na vlago, ne priporočamo pa uporabe v tuš kabini ali bani. Prav tako nalepka ni primerna za namestitev v neposredni bližini pečice ali štedilnika oziroma drugega zelo vročega elementa.

P.S. Samolepilne tapete z motivi ploščic so zakon! :)


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Otroška stenska ura Barvite sove

24.90€
Novo

Motiv Polet z retro baloni

13.90€
Novo

Motiv Kuhinja

16.90€
Novo

Motiv Tropsko življenje II

20.90€
Novo

Motiv Sladko sanjaj v roza barvi

14.90€
Novo

Nalepka za vrata Jesen (90x200 cm)

38.90€
Novo

Motiv Majhni barviti krogci

12.90€
Novo

Motiv Speča koala na veji

16.90€
Novo

Motiv Velike rože

20.80€
Novo

Motiv Rdeči mak

18.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.