Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2W0132

Motiv Modro gorovje in Barviti planeti


22.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Pokažite svojo kreativnost in razveselite svoje stene z našimi stenskimi nalepkami Modro gorovje in barviti planetiNalepke samo odlepite in prilepite na vse čiste, ravne površine, kot so stene, pohištvo ali okno in pripravljeni ste!

Enostavne za namestitev in odstranitev brez sledi. Nalepke se lahko se  obrežejo / odrežejo, da se prilegajo na vsako površino, kamor jih želite prilepiti. 


Paket z nalepkami vsebuje: 2 lista v velikosti 60 x 90 cm in 1 list v velikosti 30 x 60 cm z 49 kosi nalepk. V primeru okrasitve, kot je vidna na sliki, je končna velikost nalepke 143 x 114 cm.


Opombe glede uporabe: Nalepk se ne lepi na mesta z neposrednim stikom z ognjem.


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo
Novo

Motiv Pobeljen les

32.40€
Novo

Motiv Svet samorogov

16.90€
Novo

Motiv Otroški meter Samorogi

24.90€
Novo
Novo

Motiv Dežela rož

24.80€
Novo

Motiv Magični gozd

26.90€

Motiv Veseli dinozavri

20.90€
Novo

Motiv Roza drevo in Dobre vile

24.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.