Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2WW000051

Motiv Barvite sove in Sove z zvezdicami


5/58 mnenj

19.52€

23.90€ -18%
Aktivno še:
    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Ta stenska nalepka je sestavljena iz dveh delov. Za lažji občutek glede velikosti in razporeditve na vašo steno vam predlagamo, da si ogledate priložene slike.

Nalepke zelo enostavne za namestitev, ker jih samo odlepite od površine in zalepite na željeno steno. Ko pa se jih naveličate in jih želite zamenjati, pa jih samo odstranite s stene in nalepite nove. Stenska nalepka z motivom barvite sove in zvezdice je primerna predvsem za otroško sobo ali otroški kotiček, saj bo otroku pričarala svet pravljic kar doma. Rumene zvezdice pa bodo vašemu otroku pomagale pri lažjem spancu.

 

5/58 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Svetleči regrat

18.90€
Novo

Motiv Polet z modrimi baloni

13.90€
Novo

Motiv Živali pod jablano

22.90€
Novo

Motiv Srčki

14.90€
-15%
Novo

Motiv Drevo spominov

Aktivno še:
19.52€ 22.90€
Novo

Motiv Magični gozd

26.90€
Novo

Motiv Barvite sove

16.90€
Novo

Motiv Mak in metulji

18.90€
Novo

Motiv Živalski vrt II

31.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.