Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS3026

Motiv Sove z zvezdicami


5/51 mnenj

16.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Trendovska stenska nalepka z motivom Sov z zvezdicami, ki se lepo poda na čisto vsako barvno podlago, je idealna za popestritev otroške sobice ali otroškega kotička.

Kvalitetna stenska nalepka, ki jo je, zahvaljujoč “Peel & Stick" metodi, mogoče enostavno in hitro namestiti, meri okrog 95x90 cm. Nalepko lahko namestite na katerokoli gladko površino, in sicer na način, da jo zgolj odlepite s podlage in prilepite na želeno steno, pohištvo, steklo ali PVC podlago. 

Ko bo otrok nalepko prerasel ali se je naveličal, pa jo lahko brez težav odstranite, pri čemer na steni ne bo nobenih madežev od lepila. 

 

 

5/51 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Vesoljska razpoka

20.90€
Novo

Motiv Prometna zabava II

15.90€

Motiv T-Rex

11.90€
Novo

Motiv Črno-roza drevo

18.90€
Novo

Motiv Svetovni atlas

30.90€
Novo
Novo

Motiv Barvno drevo s sliko

18.90€
Novo

Motiv Pogled na Brooklynski most

18.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.