Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2W0081

Motiv Barvito gorovje in Svetleča vila, zvezdice in luna


26.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Motiv Barvito gorovje in Svetleča vila, zvezdice in luna je komplet čudovitih stenskih nalepk, ki so primerne za popestritev tako dekliške kot tudi fantovske otroške sobe tako podnevi kot ponoči, saj se vila, luna in zvezdice svetijo v temi. Poslovite se od dolgočasnih sten in dodajte magičen pridih na svoje stene z našimi barvitimi nalepkami!

Nalepke so zelo preproste za uporabo, saj jih samo odlepite in prilepite na vse čiste, ravne površine, kot so stene, pohištvo ali okno in pustite domišljiji prosto pot! Nalepke se lahko se obrežejo / odrežejo, da se prilegajo na vsako površino, kamor jih želite prilepiti.Tudi odstranitev nalepk je enostavna, saj ne puščajo nobenih sledi. 

Paket z nalepkami vsebuje: 2 lista v velikosti 60 x 90 cm in 1 list v velikosti 30 x 60 cm. V primeru okrasitve, kot je vidna na fotografiji, je končna velikost nalepke 143 x 114 cm, seveda pa jih lahko razporedite v skladu s svojimi željami, saj je komplet nalepk sestavljen iz več manjših nalepk.


Opombe glede uporabe: Nalepk se ne lepi na mesta z neposrednim stikom z ognjem.


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.