Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS3081

Motiv Barvite mavrice


13.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Premalo barvitih elementov v vaši otroški sobi? Imamo rešitev za vas - čudovito nalepko Barvite mavrice, ki bo povsem spremenila vašo otroško sobo.

Mavrice obožujejo vsa dekleta (in prepričani smo, da tudi njihove mamice), zato ni dileme - naroči nalepko še danes. Pa brez skrbi, ko se bo vaša punčka naveličala stenske nalepke, jo lahko enostavno odstranite s stene in zamenjate z drugo.  :) Preprosto, kajne?

Nalepka je sestavljena iz številnih manjših elementov, ki vam omogočajo povsem unikatno razporeditev po steni. V primeru okrasitve, kot je vidna s fotografije, nalepka meri približno 136x125 cm. 

Ker se nalepka na steno prilepi po delih, lahko njene elemente razporedite, kakor želite. Končna velikost nalepke bo tako odvisna od njene namestitve.

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Ženska

13.90€
Novo

Stenska ura Pastelni svet

24.90€
Novo

Motiv Pogled na Brooklynski most

18.90€
Novo

Motiv Cvetovi breskve

19.90€
Novo

Motiv Sijoče zvezdice in luna

16.90€
Novo
Novo

Motiv Svetleči regrat

18.90€
Novo

Motiv Morski pes

21.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.