Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€

Black Friday akcija: Do 25% popust na vse izdelke!

OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2W0132

Motiv Modro gorovje in Barviti planeti


22.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Pokažite svojo kreativnost in razveselite svoje stene z našimi stenskimi nalepkami Modro gorovje in barviti planetiNalepke samo odlepite in prilepite na vse čiste, ravne površine, kot so stene, pohištvo ali okno in pripravljeni ste!

Enostavne za namestitev in odstranitev brez sledi. Nalepke se lahko se  obrežejo / odrežejo, da se prilegajo na vsako površino, kamor jih želite prilepiti. 


Paket z nalepkami vsebuje: 2 lista v velikosti 60 x 90 cm in 1 list v velikosti 30 x 60 cm z 49 kosi nalepk. V primeru okrasitve, kot je vidna na sliki, je končna velikost nalepke 143 x 114 cm.


Opombe glede uporabe: Nalepk se ne lepi na mesta z neposrednim stikom z ognjem.


0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Barvite rože z metulji

18.90€
Novo

3D Rožice - roza

10.90€
Novo

Motiv Zvezdice

14.90€
Novo

Motiv Medvedek in macaronsi

19.90€
Novo

Piši in briši nalepka Koledar

22.90€

Motiv Ogledalo - mačke

16.90€
Novo

Motiv Medvedki v gozdu II

22.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.