Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2W0080

Motiv Polet z modrimi baloni in Modro gorovje


23.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Poslovite se od dolgočasnih sten in pokažite svojo kreativnost s stenskimi nalepkami Polet z modrimi baloni in Modro gorovje. 

Nalepke so zelo enostavne za uporabo, saj jih samo odlepite in prilepite na vse čiste, ravne površine, kot so stene, pohištvo ali okno in pustite domišljiji prosto pot! Nalepke se lahko se obrežejo / odrežejo, da se prilegajo na vsako površino, kamor jih želite prilepiti.Tudi odstranitev nalepk je preprosta, saj ne puščajo nobenih sledi. 

Paket z nalepkami vsebuje: 2 lista v velikosti 60 x 90 cm in 1 list v velikosti 30 x 60 cm. V primeru okrasitve, kot je vidna na sliki, je končna velikost nalepke 143 x 114 cm, seveda pa jih lahko razporedite v skladu s svojimi željami.


Opombe glede uporabe: Nalepk se ne lepi na mesta z neposrednim stikom z ognjem.



0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Družinska ptica

14.90€
Novo

Motiv Svet samorogov II

15.90€

Motiv Skandinavsko gorovje II

28.90€
Novo

Stenska ura Moderna geometrija

24.90€
Novo

Motiv Abstraktne rože

13.90€
Novo

Motiv Regrat z metulji - beli

16.90€
Novo

Motiv Mak in metulji II

24.90€
Novo

3D Nalepka - Rdeče ploščice

39.80€
Novo

Srebrna stenska ura

24.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.