Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS9041

Motiv Opica na drevesu in meter


24.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Čudovita stenska nalepka z motivom navihane Opice na cvetočem drevesu in metra je idealna za popestritev otroške sobice ali otroškega kotička. Medtem, ko bodo okvirji, v katere lahko na unikaten način shranite slike vašega malčka ali malčice, poskrbeli za to, da spomini ne bodo zdrsnili v pozabo, pa vam bo priročen meter, ki je prav tako del te fantastične stenske nalepke, omogočal enostavno spremljanje rasti vašega sončka. 

Stensko nalepko, ki jo je mogoče namestiti tako na steno, kot na vse ostale gladke površine v vašem domu, pa lahko v primeru, da se je naveličate, tudi enostavno odstranite. 

P.S. Bodi kul! S stenskimi nalepkami. :) 

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Sijoče zvezdice in luna

16.90€

Motiv Traktorist

12.90€

3D Metulji - odsev

10.90€
Novo
Novo

Motiv Magični gozd

26.90€
Novo

3D Metulji - rjavo-zeleni progasti

10.90€
Novo

Motiv Trta in 3D Metulji

20.90€
Novo

3D Nalepka - Bele ploščice

39.80€
Novo

Piši in briši nalepka Čajnik

11.90€
Novo

Motiv Navihana števila

18.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.