Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€

Black Friday akcija: Do 25% popust na vse izdelke!

OpenCart Poco theme
  • Šifra: C2WD000001

Motiv Živalska pravljica in Travnik z metulji


5/51 mnenj

29.90€

    Ni zaloge (dobava v 7-10 dneh)
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Navihana žirafa, sovice, okoren slon, ptički in radovedni opici... Stenska nalepka z motivom živalske pravljice in travnika z metulji je idealna za popestritev vaše otroške sobe. 

Nalepka je sestavljena iz kompleta dveh nalepk, in sicer iz nalepke Živalska pravljica in nalepke Travnik z metulji. Velikost pakiranja je 60x90 centimetrov in 60x60 centimetrov. Ob namestitvi na steno je velikost nalepke najmanj 175x100 cm, lahko pa jo razporedite po lastnih željah. 

Stenska nalepka, katere namestitev in odstranitev sta enostavni in hitri, bo vašo otroško sobo ali otroški kotiček spremenila v pravcato živalsko doživetje. 

P.S. Stenske nalepke so zakon, saj jih je mogoče tudi enostavno odstraniti. ;) 

5/51 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Otroška stenska ura Barvite sove

24.90€
Novo

Motiv Slončica in prijatelji

24.90€
Novo
Novo

Motiv Medvedki v gozdu

22.90€
Novo

Motiv Prometna zabava II

15.90€

Motiv Vijolična magnolija

18.90€
Novo

Motiv Planeti

22.90€
Novo

Motiv Svet samorogov II

15.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.