Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS6016

Motiv Regrat


5/56 mnenj

18.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Stenska nalepka z motivom regrata je sestavljena iz ene nalepke, ki se razteza na površini 90x60 cm, vendar jo lahko zalepite na do 2x večjo površino na vaši steni.

Nalepka je črno-bela in vsebuje motiv treh regratovih lučk in njihova stebla. Je pa tudi zelo enostavna za uporabo. Ta stenska nalepka vam lahko popestri dnevno sobo, primerna pa je tudi za splanico, ker z njo lahko takoj spremenite vzdušje v romantično. Vaši najbližji bodo presenečeni nad vašo spremembo sten in s tem celotnega prostora v katerem živite.

5/56 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

Motiv Sive ploščice

26.90€
Novo

Motiv Dežela rož

24.80€
Novo

Motiv Vesele živali

26.90€
Novo

Motiv Svetovni atlas

30.90€
Novo

Motiv Kava ali Čaj

18.90€
Novo

Motiv Drevo spominov

22.90€
Novo

Motiv Živalski vrt

29.90€
Novo

Motiv Dinozavri na hribu

29.90€
Novo

Motiv Polet z barvitimi baloni

13.90€
Novo

Motiv Otroški meter Samorogi

24.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.