Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS3024W

Motiv Uči se, živi in upaj


5/51 mnenj

14.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Krasna motivacijska stenska nalepka z motivom Uči se, živi in upaj je idealna za popestritev vaše spalnice ali dnevnega prostora.

Trendovsko stensko nalepko v beli barvi, ki bo v vaš prostor vnesla pozitivno energijo, je po stenah mogoče razporediti po lastnem okusu. Razporeditev, ki je vidna na sliki, pa doseže velikost okrog 87x54cm. 

Zahvaljujoč "Peel & Stick" metodi, nalepko enostavno odlepite iz površine ter prilepite na vašo steno, omaro, okno ali drugo ravno površino. Po odstranitvi nalepke, pa le-ta ne bo pustila nobenih sledi na vaši steni. 

 

5/51 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Motiv Rjavi regrat

16.90€
Novo

Motiv Sove z zvezdicami

16.90€
Novo

Motiv Regrat

18.90€
Novo

Motiv Medvedki in drevesa

14.90€

Motiv T-Rex

11.90€
Novo

Motiv Roza kronice

13.90€
Novo

Motiv Dežela rož

24.80€
Novo

Motiv Vozila na hribu

29.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.