Kategorije

Moj račun
Košarica

Vaša košarica je prazna!

Skupaj brez DDV: 0.00€
SKUPAJ: 0.00€
OpenCart Poco theme
  • Šifra: WS5069

Motiv Lisičke v gozdu


16.90€

    Na zalogi
Kako namestim?
Dostava
Možnost vračila
Imaš vprašanje?

Prikupna stenska nalepka z motivom lisičk med cvetočimi drevesi in sovicami. Ta stenska nalepka je kot nalašč za otroško sobo. 

Nalepke so enostavne za namestitev in prilagodljive, lahko jih namestite na poljubne gladke površine, pa naj gre za stene, vrata, keramične, steklene in lesene površine. V primeru, da se je naveličate, pa jo tudi odstranite.

V primeru namestitve, ki je vidna na fotografiji, nalepka meri približno 129x61 cm. Seveda pa lahko nalepko namestite v skladu s svojimi željami, saj se nalepka na steno lepi po delih.

0/50 mnenj
Napišite mnenje

Morda te zanima tudi...

Novo

3D Metulji - rjavo-zeleni progasti

10.90€
Novo
Novo
Novo

Otroška stenska ura Galaksija

24.90€
Novo

Motiv Hišna pravila IV

28.90€
Novo

Motiv Svetleča Luna - Modra

17.90€
Novo

Motiv Človek gepard

13.90€
Novo

Motiv Črno - beli brki

13.90€
Novo

Motiv Rdeči flamingi

14.90€
Novo

Motiv Slovenska abeceda živali

20.90€

FAQ (Pogosta vprašanja)

Seveda, nalepko lahko vrnete v 30 dneh in jo lahko preprosto zamenjate za kakšen drug motiv, lahko pa vam tudi povrnemo kupnino - kakor želite.

V kolikor je izdelek na zalogi (zaloga je navedena zgoraj pri vsakem izdelku) in naročilo oddaš do 13. ure, bomo tvoj paket odposlali še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Na voljo imamo veliko možnosti plačila. Plačaš lahko poštarju ob dostavi (po povzetju), naročilo lahko poravnaš preko spletne banke s plačilom položnice oziroma UPN obrazca, lahko pa tudi plačaš s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal sistema.